Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stärkelse

Stärkt av en frukost
bestående av
2 ägg, några bitar Torekov senapssill
nypotatis
Brännvinsost på delikatessbröd
Skåne akvavit:
är jag beredd att möta
andra halvåret
utan alla dessa evinnerliga helgdagar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-23 11:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vardagen i all sin
Klassiska enkel
-het?
;)
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP