Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du har haft en dålig dag, Mona

trots det goda vädret
Därför är jag här nu för att ändra på det, så att du
åter kan skratta och vara glad
Så släpp alla sorger och besvär för en liten stund
är du snäll
För här
Drick dig en varm kopp choklad så ska du se att
du genast kommer att må mycket bättre
Sådär ja
Nu när du känner dig lite bättre behöver du bara
hoppa upp på min rygg så går vi ner till sjön för
att svalka av oss lite med ett välbehövligt bad
För fy fan vad varmt de är idag
Upp emot trettio grader
Så svetten bara rinner ner från pannan
Men vi ska inte klaga då våran sommar är så kort
För snart är det åter en höst och vinter, vilket inte
är så bra tycker jag
Långa kalla vintrar som ligger och väntar

Okej, Ken nu kommer jag, skriker Mona till innan
hon hoppar upp på Kens rygg
Tillsammans med Ken känner sig Mona alltid trygg
om någon mot henne försöker att vara stygg
då Ken är en hyvens kille
Någon att tycka om
En som alltid lyckas få Mona på ett gott humör
Vilket är bra, tycker Ken...

Jag vet att du har haft en dålig dag, Mona!

Ken Cassel
23/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-23 12:09



Bookmark and Share


    lydriket
Det är sannerligen en prestation att ha fått rött kort från sossarna utan att ens ha sagt Jimmie.
2020-06-24

    ej medlem längre
fick mig att tänka på en tjej som heter ulla-maria. hon brukar va på pubar mycket. med äckel som dreglar ner henne i smörja. så hon ändrade namn till maria av klingsor. =)
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel