Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlor

Stan faller, som stjärnor omkring oss.
Vi iakttar dess tindrande ögon
när de slukas av havet,
som redan lovsjungit himlens rymd.

Humlor blir till trasiga drakar.
Kastas mot marken, bränner sköra knän
och skär sönder morgonen,
medan vi tackar kylans ankomst.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-23 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld