Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och tomt

Det blev tyst
Helt plötsligt alldeles tomt
Och tyst


Det som startat lite trevande
Snabbt exploderat
Bara dog, försvann
Försvann som ett eko
I ett välmadrasserat rum

Det blev tyst
Helt plötsligt alldeles tomt
Och tyst

Vem som började
Ingen vet
Kanske var det jag
Kanske du
Kanske låg vi där i mörkret
Och väntade
Väntade på att dåtid
Skulle bli nutid

Det blev tyst
Helt plötsligt alldeles tomt
Och tyst

Inget meddelande
Ingen signal
Bara ingenting
Skar genom tystnaden
Som oväntat plötsligt
Fanns mellan oss

Det blev tyst
Helt plötsligt alldeles tomt
Och tyst

Blev det en tävling
En konkurrens
Om vems tur det var att ringa
Att messa, att skriva
Att bara säga hej

Det blev tyst




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 747 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-11 11:23



Bookmark and Share


  Sara Heiling
så svårt det är
och så enkelt

låt aldrig tystnaden ta över surret
2009-07-12

  ia VIP
hur har jag missat denna?

du skriver helt underbart
man känner
och det gör ont
2006-11-19

    NoMi F
Hur det kan bli i bland
Känns som en visa blandad med
dikt
Lite av varje
Fint skrivet
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh