Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen är upp och ner

är det sällan som man ser att någon ler
För alla leenden ser bara sura och griniga ut
Ingeting som vill att någon ska behöva se
Så därför vänder vi tillbaka världen upp och ner igen
Sådär ja
Nu har allt gått exemplariskt till och återgått till det
normala
För när inga såg glada eller leendes ut längre kändes det
ett tag där, jäkligt tufft
Som om folk ville ge varann på käften
Men det är över nu

När världen är upp och ner!

Ken Cassel
24/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-24 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel