Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en saga tar slut, börjar en annan

Vi har studerat er under en lång tid nu
Följt eran varje rörelse
Sett varje steg som ni har tagit
Lärt känna alla era svagheter och styrkor
Lärt känna vad ni tycker om och inte tycker om
Så snart slår vi till på alla fronter om ni så vill
Var beredda
För det kommer att bli förändringar med både
klass och stil
Förhoppningsvis till det bättre då vi delar med oss av
våran teknik så att ni kan komma och hälsa på oss
om ni vill
Ja, så länge ni inte kommer för att slåss för då går
det genast bort
Så för eran vetskap är vi redan här ibland er
Vi från eran tvillingplanet Nedroj långt där ute i kosmos..

När en saga tar slut, börjar en annan!

Ken Cassel
24/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-24 05:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
faktiskt, är allt du skriver redan sant. det är regeringar och sociala medieföretag och mobiltillverkare som samarbetar. dom vet varenda lilla detalj om oss. tur har jag ingen mobil. men jag är mycket på facebook. det finns till och med AI webcameror i kina som visar hur man mår från hur man rör sig och sånt. helt sjukt. kan identifiera 1 person från 1 miljard människor, och sätta dom i finkan om dom sagt något eller tänkt något eller sett annorlunda ut.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel