Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sade till henne

Ha lite tilltro på mig, så kommer jag allt visa dig
vad jag kan och att det är dig som jag älskar
då jag är en riktig man
Ja, då det är jag som kommer att göra din saga helt sann
och ta med dig till paradisets land

Han sade till henne
Ha lite tilltro på mig
Sedan tog han bara tag i hennes ena hand med glittriga
och kärleksfulla ögon och släpade iväg med henne
till en helt öde gyllene vit sandstrand där solen
visar sin glans
Och först så började de lite smått att kasta lite sand på
varann innan de lyckliga och glada hamnade
i varandras famn

Hon svarade honom
Du är allt för god för att vara helt sann
Men självklart så älskar jag dig och tycker att du är
allt för grann
Så okej då
Lite tilltro har jag väl till dig, antar jag
:-))

Ken Cassel
24/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-24 05:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Du är allt för god för att vara helt sann
Men självklart så älskar jag dig och tycker att du är
allt för grann"

som bella och jag =) bella säger att jag är för bra för att vara sann, för bra för henne. =*) och hon är vackrare än en ängel. och det speglar bara hennes inre...
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel