Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selfies dödar

Det senaste året har tretton stycken människor gått
och dött på grund av att de har tagit sina selfies
i allt för farliga situationer
Vid en vulkankant där man ser lavan flyter fram
Vid en safari bredvid en flock vilda lejon och krokodiler
Högst upp vid kanten på en skyskrapa
Vid en glaciär som precis har tappat ett isflak lika stort
som sjutton bussar
Ja, listan kan göras lång när selfies dödar
Så ta det lite lugnt därute med era kameror och mobiler
när ni vill ta er en selfies
Ett fotografi på er själva på de mest konstiga ställena
Ja, så att ni inte bara blir till ett nummer i statistiken
av selfies...

Selfies dödar!

Ken Cassel
24/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-24 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel