Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad i min ensamhet

Jag vandrar i mitt minne för att söka glädje

i min ensamhet,

men det är gammalt och utnött

för jag har suttit i så många år

med allt i grått,

för färgerna har bleknat ut av sin ålder,

men jag kan ännu höra ljudet av 

alla skratt och glädje rop,

och när vinden sjunger i träden efter vägen.

 

Men jag kan också höra ljudet ut av allt

som jag har förträngt,

för jag orkar inte hålla emot snart,

jag har flytt länge i från mej själv

och mina minnen, problem och 

hemska minnen, fylld av gråt

av ångestens smärta och makt.

 

Det har börjat att göra så ont i mej mentalt 

 tankarna skaver mej inombords till tårar

som faller ut genom mina ögon,

den sista vägen ut för att överleva.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-06-24 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten