Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När månen blev kär i solen.

När dagen blev kär i natten, så dansade vi i solen.

Kommer du ihåg när du tog min hand och ledde mig ut på universums enorma dansgolv?

Kommer du ihåg hur planeterna låg på himlen och såg på oss i harmoni?

Jag kommer ihåg hur vi i extas dansade som om det inte fanns någon morgondag.

Min mun smakar tandkräm, men mina läppar brinner fortfarande efter din beröring.

Klockan 03:28 kommer natten och dagen mötas i en kärleksdans medans deras kärleksbarn stiger mot himlen. Enorm och gul.

På samma sätt som de sen möts igen 22:15 ikväll i exakt samma dans för att väcka alla himlens stjärnor till liv.

Kommer du ihåg när jag försökte plocka en av stjärnorna och ge den till dig utan att riktigt nå himlen?

En dag ska jag hitta den längsta stegen i världen och plocka en stjärna som jag ska ge till dig.

Du får välja exakt vilken du vill.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-25 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl