Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till E.O, min sanna hjälte och eviga kamrat.


Kärleken är flyktig

Kärleken är flyktig
Men vår vänskap, den är sann.

Jag är fortfarande bara en rädd flicka
Och du en stor stark man.

Ditt leende ger mig mod
När inget annat kan.

Du lärde mig att skriva
Fick mig att mina murar riva.

Som en mås lärde du mig att flyga
Och alla rädda barn att inte vara blyga.

Solen skiner utanför mitt fönster
Och jag vet att jag inte är kvar i gamla mönster.

Kärleken är flyktig
Men vår vänskap, den är sann.

Jag är fortfarande den rödhåriga flickan
Och du en stor stark man.

Din röst den ger mig hopp
Om att jag faktiskt också kan.

Du är min flygande mås
När världen runt mig så ofta förgås.

Du är mitt hopp och min tro
När mina armar inte längre orkar ro.

Ja, kärleken är flyktig. Men vår vänskap, den är sann.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-26 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl