Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om för mig

hur du vill att jag ska vara och bete mig
För vad gör jag inte för att du ska tycka om
att älska mig
Ge mig all din kärlek
Men om du inte säger någonting hur ska jag då
riktigt kunna veta vad du vill
Hur ska jag då kunna ändra på mig om jag nu
har några fel
För det enda som jag vet och förstår är att jag
älskar dig och vill inte förlora dig för allt i världen
eller allt smör i Småland
Så snälla du, säg någonting nu då?

Tala om för mig!

Ken Cassel
25/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-25 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Men om du inte säger någonting hur ska jag då
riktigt kunna veta vad du vill"

"wisdom is a woman"
"wisdom is sorrow"
"sorrow is a woman"

sorg har inga ord, den är stum. försök att göra henne glad på massa sätt, sen upprepar du dom. och gör mindre av sakerna där hon ser ut som ett utropstecken. du vill inte ha en kommandokapten som tjej. believe you me. i've had those.
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel