Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta hål

Lätta att dras in i och försvinna i
Svårare att ta sig ur
Men det ska gå, bara man vet om hur och har
mycket tur
Men då måste man ge allt som man har och visa
vad man tål
Ha en mycket stark kropp till svål för att i slutändan
kunna utbringa en skål
Ja, jag klarade det
Jag tog mig igenom ett svart hål
Det ni är något att berätta för barnbarnen
Skryta med...

Ken Cassel
25/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-25 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel