Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Vi måste bli bättre
på att vara människor
vi måste faktiskt det
hur många gånger
ska jag behöva säga det

Ännu en timme har passerat
och himlen gråter fortfarande
tårar rinner längs din kind
de faller till marken
tillsammans med hoppet
det sista

Dessa meningar
hamras in i vårt medvetande
igen och igen
detta är mitt sätt att leva
att överleva




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-06-25 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP