Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjur

Jag har mitt kontor
i underjorden
en trappa ner
bortom det allmäna
medvetandet
där sitter jag
och väntar
dagar i stumhet
då orden inte finns
ingen vet om det
inte ens jag själv
det finns ett vilddjur
inuti mig










Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP