Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra tysta kroppar

Andas in
andas ut
sekunder passerar
en efter en
de försvinner in
i det stora mysteriet
ett äventyr är det
att leva

Jag måste in
i lejonets kula
jag måste in
i dess gap

Vi kan vara så mycket mer
än våra tysta kroppar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-25 14:21



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Aningen om något mera, värd att ta på allvar. Den disciplinerade andningen kan ge mera, säger en del som försöker. Kroppsligheten en för alla nödvändig klädnad, som vi dras med, (olika begåvade med den kan tyckas orättvist).
2020-06-26

  Kajan VIP
Mycket bra dikt om Människan, som en helhet.
2020-06-26

  Öknens Ros VIP
Ja, vi är så mycket mera än våra tysta kroppar.
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP