Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Rädslan
för död
håller läran om uppståndelsen
vid liv




Bunden vers av Valter Örn VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 09:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så sant som det är sagt!
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP