Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet om att du älskar mig

Att det är mig som du vill ha vid din sida varenda dag
Den som du vill umgås med då jag alltid är lika rolig
och gör dig så himla glad
Men då sa ju jag till dig att då måste du lämna den kille
som du redan har för att jag ska kunna gå dig tillmötes
För så länge du är tillsammans med honom är det för
mig inget bra, då jag hellre låter det få vara som det är
Så trots att du älskar mig och jag håller mig så kär
måste jag tyvärr säga tyvärr
För det kommer aldrig att fungera så länge det är såhär...

Jag vet om att du älskar mig!

Ken Cassel
26/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel