Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nostalgiske mannen

Jag kan se att allt kommer tillbaka till mig
För jag minns det nu som om det hände igår
Allt det som jag har fått uppleva och vara med om
tidigare i mitt liv
Och hur många gånger har jag inte gråtit eller skrattat
åt det hela
Men nu kan jag ju inget annat än le åt alltihopa
För det som redan har hänt, har ju redan hänt
Gamla erfarenheter allmänt känt
Så nu kan jag bara le åt alla mina gamla minnen
och gå vidare med mitt liv på gott och ont
min älskade vän...

Den nostalgiske mannen!

Ken Cassel
26/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel