Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stammisen

Jag är så törstig att jag kan dö
Men ingen mera kredit ifrån systembolaget
Ingen mera öl
Så här sitter jag helt ensam på bänken och gråter
Jo, jag gråter så mycket att nedanför mina fötter nu
har blivit till en jättestor pöl
Och jag som nu hade blivit till en sådan stammis
på bolaget
För alltid kunde de vackra kassörskorna som sitter
där på sina varma sköna stolar se mig för jämnan
där jag står och käftar med alla möjliga och omöjliga
människor som redan står i samma kö
Men nu när jag inte längre får någon kredit därifrån
känner jag mig så ledsen så
Är ju så törstig att jag tror att jag ska dö
`Suck´

Ken Cassel
26/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel