Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla behöver vi tid för att leva

Känna att vi finns till och lite till
Inte jämt och ständigt gå och tänka på att arbeta
Det som ingen egentligen vill
Men som så många gör ändå
Tar med sig jobbet hem
Är knappt kontaktbara
Kör mot sina närmaste vänner en riktigt dålig stil
Är alltid upptagna

Så vi alla behöver tid för att leva
Prata och umgås med varandra
Kanske, slå på en fet gås så som de gjorde förr i tiden
Adam och Eva
Pussas och kramas och åka karusell
Att alltid försöka visa sina finaste sidor då man är
ödmjuk och snäll
Jo, sådana vänner passar i alla fall in hos mig
Och då spelar det ingen roll om du är en kille
eller en tjej
För då lever vi för varandra
Backar upp varandra
Helt okej, i mina ögon sett när vi alla försöker
leva ut lite mera
Öppna oss lite mera för varann utan för den delen
behöva känna sig helt osann
Få det emot sig

Vi alla behöver tid för att leva
Det är bara så, för att vi inte ensamma ska behöva förgås..

Ken Cassel
27/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 01:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord, för tiden får man ju aldrig igen...
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel