Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bulgarien



Trottoaren

den varma
fuktiga

kvällslukten

Bussen som krängde på snirkliga vägar

Genom en stad i mörker

Vidare mot en resort

stängd från yttre faktorer

fattigdom

Problem

En putsad fasad

Färdigställd

Serverad bara

för oss

semester betald med
surt förvärvade slantar

inte så märkvärdig
inte så grandios

Vad vi fick

En respit

verklighetsflykt

Paus från ett pågående liv

Platsen
som blev vårt hem
i en vecka gjorde intryck

retade mina sinnen

dofter kommer ibland

om sommaren

som minner
om den där veckan

Före pandemin

Bortom förälskelsen

Ett barns första semester

Platsen finns kvar

står fast

men

är till

för någon annan




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-28 09:32



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fragment från en resa finns alltid kvar.
Ibland för lång, lång tid. Andra gånger temporärt ersatt av nån starkare känsla.
Men platsen som sådan är beständig.
Bra tempo.

2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP