Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lirarna

Den nuvarande generationen har utvecklats till lirare
Man ser på livet som ett spel där så många games som möjligt ska vinnas
Att någon kan förlora av ens agerande, finns inte i tanken




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-28 11:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Väl formulerat!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP