Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå ett debattprogram i tv....


aga barn

de säger:\"en lusing har ingen dött av\"
eller\"jag slog av kärlek\"de säger också
\"barn ska sättas på plats\"

barn är helt beroende av oss vuxna
de kan inte fly,bara vara till lags
för att överleva

vad säger hon som \"går\" på gatan
och säger
-\"kom med mig ikväll\"
hon,den kuvade som endast känner
tomhet efter alla slag,vars liv är förstört
för att någon slog av kärlek

jag vill citera en som jag läst mycket av
han är klok han
\"man kan slå in dumhet,men aldrig slå ut den\"

han heter Skalman




Övriga genrer av Myself
Läst 295 gånger
Publicerad 2004-10-21 13:27



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och viktig dikt här
2004-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself