Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dig jag bo

namaste

tidig vårmorgon

ingen vind

sluter du vågen

förtöjer

känslor

kän slor

käns lor

känslo r





namaste




Fri vers av Myself
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-19 22:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Namaste!

Ja det är känslor :)
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself