Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somalia




vi ska viska
namnen
innan dagen gryr

det blir fort för sent

vi ska känna människan
inom oss

annat vore fel

ansikte efter ansikte
ropar efter dig

dela sorgen som famnar
en
mänsklighet





Fri vers av Myself
Läst 520 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-12 23:01



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Mycket vackra rader!

vi ska känna människan inom oss dela sorgen ..
2011-08-17

    ej medlem längre
tack för så väl valda ord!
2011-08-13

  walborg
Väl valda ord och bilder.
2011-08-13

  Eva Langrath VIP
Stark ord om det svåra som sker .
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself