Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort o smått



höjden av

lycka

summan av sorger

ängsmarken

doftar

sommar






Fri vers av Myself
Läst 573 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 10:24



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härlig doft och bild ges här!!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself