Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga steg

öste ur den sinande källan
där folk under århundraden
samlats som fåren runt sin herde
slogs av jordens brända färg
av stegens avtryck mot terran
så vandrade även du med steg av kraft
och andetag sirliga i vinden
i mina öron hör jag åren löpa fram
i det vatten där livet fanns




Fri vers av Myself
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-29 21:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text att vila och finna kraft i.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself