Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

i mina ögon
består världen
outgrundligt sorgsen
men också vacker
en plats
att älska

omfamnar
oss
de andra




Fri vers av Myself
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-10 12:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Lite väl fragmentariskt och vagt, tycker jag i min enfald.

Ifall jag skulle våga att vara lite mer öppen och mångfalldig, skulle jag tycka att den var lite speciell, dikten alltså
2011-10-10

  Anna*
Vackert och varmt skrivet! Applåder
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself