Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


797.THE MYCTICAL TAROT CARD!

någonstans rasar vattnet ...
molnen brinner...O!MY BLUE CRYSTAL!
jag är sjuk av DIN smärtaaaaaaaaaa...

WHICH IS AT THE PRECENT TIME-
LOOKING LIKE THE MYCTICAL TAROT CARD!

och i vår skog ...I TRY HARD TO CONTROL
MY EMOTIONS...inte en bris,röster,steg,
staAagnation... bara två pappersduvor sköt
i höjden i den heta tomma himlen ...

och plötsligt...ÄLSKADE DU MIIIIIIIIIIIG?...

vem?vilket_vet inte svar_ ...men
åh hur dum jag är...kanske
försvunnen SKOG frågade mig?

du ringer ...jag är tyst...vill inteeeE,
mitt huvud är upptaget...YES!...

I just have to pause...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-28 18:30



Bookmark and Share


  petter rost
Älskar dit oförvanskade, ofriserade, icke-kokettiserande uppgående, ingående i livets skapelse – skogen. Din poesi är vacker, ingripande.
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP