Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

Jag vill känna mig älskad för den jag är,

jag vill känna glöden inom mig,

få älska någon tillbaka,

jag vill höra att jag betyder något

för någon, personens röst ska få mig

att smälta och ge mig ny kraft igen.

 

Var finns du, jag söker och väntar,

kanske har jag redan funnit dig?




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-30 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten