Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månpojken#2

”Du är så vacker”.
Sa jag och lät mina fingerspetsar treva sig upp över hans nakna bröstkorg.
Dansa sig fram över nyckelbenen, längst hakan för att sedan landa på hans underläpp.

Du tittade inte på mig.
Utan fortsatte att leta efter sprickor i taket.

Håller fast mig i en djup inandning.
fyller andetaget med din doft.
Omger mig med din närvaro.
Sänker tystnaden över mig.

Ger mig nuet.

Fastnar i en evighet...en vacker trans.
Och trots att jag känner hur andetaget måste ut,
Så ber jag om att få stanna där,
en liten stund till.




Fri vers (Fri form) av Lillmissmims
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-30 18:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ger en surrealistisk känsla..titeln perfekt..bortom vintergata..pojkrn lukas är avskärmad från kontakt med yttervärlden men någonstsns inom.finns något somm söker kontakt med omvärlden
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims