Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla nu


Stormen har bedarrat, det är stilla nu.
Mitt hjärta har gjort sitt val.
Min kärlek har funnit sin väg.

Kaoset har lagt sig, det är rofyllt nu.
Mitt hjärta har släppt taget, men finns vid din sida.
Min kärlek har bytt skepnad, men lyser lika starkt.

Oron har flytt sin kos, friden råder nu.
Mitt hjärta rusar inte längre, men dunkar lika varmt.
Min kärlek är inte på liv och död längre, men evig lika fullt.

Aldrig ensam, kära lilla du.
Vänner för alltid.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-30 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP