Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... i vattnet ryms alla minnen ... fritt citat ut Frost 2


I droppen såg jag världens alla synder

Följer en droppe som rinner utanpå fönstret
landskapet bortom är i behaglig oskärpa

... verkligheten göms i oskärpan....




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-02 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik