Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IllusionensPoesi


Du och jag,
en önskan som får mig blotta tårar.
Vi kunde varit
kärlekens lättlurade dårar.
Det kunde varit vi,
säg hej till illusionens poesi.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-02 19:33



Bookmark and Share


  krut
Kärlekens lättlurade dårar ??

Fantastiskt sant.
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi