Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gör dig själv känsla

Bauhaus
Vad jag har hört så har Peter Stormare ingen större
sådan i verkligheten
För varför ska han behöva ha det då han säkert har
råd att anlita proffs till hantverkare om han nu vill
ha något fixat därhemma
För han är ju en förbannat bra skådespelare i vilket
fall som helst och borde ha tjänat en slant med tiden
Så go Peter go
Jo, jag gillar den mannen om ni nu skulle fråga mig..

En gör dig själv känsla!

Ken Cassel
2/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-07-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel