Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så många andra

har jag min lilla plats i soffan där jag kan sitta
eller ligga och bara slappna av
Och om jag så vill kan jag ju alltid titta på Tv och
bara vara
Eller så kan jag ju alltid öppna locket till min dator
som står på vardagsrumsbordet och skriva ner
någonting vadsomhelst
Jo, så det känns så skönt att jag kan välja vad jag vill
göra här i mitt egna lilla soffhörn
För här känner jag mig alltid lika trygg och säker
Har det hur mysigt som helst
Så jag antar att jag som så många andra har min lilla
plats där jag kan ta det lite lugnt och bara softa...

Ken Cassel
4/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-04 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel