Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Du smälter
droppar
över min heta kropp
förångas

Inhalerar

*
*
*

Din berusande själ
som lever
i mig
med mig




Fri vers av Redwine
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-11 17:30



Bookmark and Share


  ia VIP
underbar
förtrollande
2008-01-11

  Matilda Linnéa Tinér
vackert
berusande
varmt
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine