Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad text.


Det händer att jag vaknar

 

Det händer ofta att jag vaknar

en natt till stjärnornas klara ljus

där finns något som jag saknar

i mina dunkla skuggors hus

 

Då mina tankar går som oftast

ja de går till dig som var min vän

för du var mitt allt där mitt i livet

undrar om man kan få känna så igen

 

Ja det händer ofta att jag vaknar

och då vill jag minnas allt som var

för kan man verkligen åter finna lyckan

ja jag söker förvirrat frågans svar

 

Det hände att vi gav varandra löften

om att vår kärlek den var sann

den var allt för dyrbar att förlora

det var då innan sanningen kom fram

 

Ja jag kan fortfarande vakna

och jag kan ännu känna tårarna

då när vackra minnen väcker känslor

för mig som en gång tillhört dårarna

 

Men mina läppar har av skuld förseglats

och jag önskar att du fanns här

för din doft finns kvar i rummet

som om du nyss hade varit där

 

Jo jag undrar varför jag var en idiot

och varför allt till sist tog slut

men du bor kvar här i mitt hjärta

ända tills den dag du hittar ut

 

Du är verkligen en tramsig spelevink

och du lever hela livet som en lek

det var de orden som du sa

så visst var det jag som alla svek

 

Ja ibland så kan jag fortfarande vakna

en natt till stjärnornas klara ljus

och det finns ännu något som jag saknar

där djupt i mina dunkla skuggors hus

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-05 13:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och berörande om svunnen kärlek, som dröjer sig kvar i minnet.
2020-07-06

  bibbi ahrnstedt
Vackert diktat om en kärlek som fanns och fortfarande dröjer kvar
2020-07-06

  Sparvögat VIP
Otroligt vackert och gripande...
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP