Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden går vidare


snubblar

dina ögon
tittar på mig
sådär mjukt
som bara du kan

du snubblar
i klapperstenen
dina ben
bär dåligt

nästa månad
fyller du 16
det är mycket
för en hund

jag fyllde 70
vi firade ihop
du och jag
ingen kom

men det
gör inget
vi har varandra
du och jag

vi snubblar
vidare
i strandstenen
du och jag




Fri vers av tom boreland
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-05 22:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra skildring av ett hundliv och ditt liv om hur ni har varandra i en kärleksfull relation.....hunden är människans bäste vän, sägs det!
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland