Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttittandet bland sanddyn. ..




Parafras på hans
bulliga Simbyxa

En Syntax vilande i
hans öppnade
Hundkoja

En måsskit stänk
på hans tatuering
Från Pueblo -67

När skall han vakna?
Den gamle brunbrände

Atletiske men något
Skrynklige sjömannen

Någons pappa han säkert
Var undrade en skolklass

Ovanför sanddyn

Men han var bara ett
Uppdiktat monument

Som plötsligt reste sig
Och gled svajande ned
Mot den lilla bilen

Och bullrande upplöstes
I den heta dallrande värmen







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-05 23:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hundkojan, Morris Mini, den lite vassare Mini Cooper, som små gocarts men hur coola som helst.
2020-07-07

    Lena Staaf VIP
Vem är människan bakom det yttre skalet? Fantasin behöver inga gränser. Vem är verklig och vem är overklig?
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP