Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Tysthet vaknar orden

 

jag ger dem liv

vattnar dem med min kanna

som molnen gör

över blommorna på ängen 

 

minns du älskade?

 

vi älskade i vingar

möttes så

omfamnade i evigheten

 

jag låter dem andas nu 

 

i dina lungor

 

visst möttes vi ?

i ett annat liv

 

visst känns det så?

i hjärtat

 

hjärtat

dina ord känns så nära

att jag kan känna din själ

 

 

du andas mig

som jag

när jag läser dina

 

viskande

orden

 

genom mina lungor

får jag liv

då jag läser dig 

 

genom dina 

får du liv 

av mina

 

jag är här älskade

 

nu

och du kallar på mig

med orden

 

 

min själ 

 

så 

visst älskar jag dig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-07-06 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint med själslig känsla som slår ¨på¨djupet!
2020-07-14

  Niliboy
Fint!
2020-07-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert skaldat. Bokmärker.
2020-07-09

  M:tin
Ja, höll jag på att skriva, vilken berörande vacker dikt, jag har längtat efter dig!
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP