Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En början

Blues på en balkong
jag vill så mycket
men jag vet inte
vad det är

Jag är inte ensam
men jag vet inte
var de andra är

Sakta men säkert
mot ett slut
som kanske kan vara
en början




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-08 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP