Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums gåta

Vi rusar genom en vindtunnel
där känslor och förhoppningar
virvlar omkring
en allé av möjligheter
ett allomfattande språk

Den första dagen
går mot sitt slut
natten kommer smygande
stilla sänker sig mörkret
över vår enkla viloplats

Varifrån kommer denna lust
att upphöra
försvinna till något annat
denna sorg
som aldrig lämnar oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-08 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP