Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket av ingenting är alltid någonting

att hänga upp sig på
Ta till sig och känna sig stolt över
För man ska vara glad för det lilla, vet ni väl
Så le nu är du snäll
:-)

Ken Cassel
9/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel