Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade dotter Hilda!



Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon lika mycket som jag
älskar dej
Du är mitt liv
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna så

Men
det
kunde
jag




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-07-11 21:54



Bookmark and Share


  Jinzan
åh... söt kortis!
2007-01-04

    wilja
fantastiskt hur små ord kan rymma så mycket.
ibland är kärleksförklaringar mest fullkomliga så här.

har kollat lite till och det verkar vara din stil. inte så många ord men talande ändå. fint!
2007-01-04

  Emilia Berg
Härlig Kärleksdikt.
2007-01-04

    majbarn
jag tycker också den är underbar, du skriver hela tiden om din dotter! jag blir så avundsjuk, min mamma skriver bara typ räkningar.
2006-09-21

    Bodil Sandberg
Med dessa ord beskriver du din kärlek...den kärlek som nästan är obeskrivlig...snyggt och fantastiskt vackert!!!!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson