Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiction, naturellement


Nej, älskling


Min pojkvän frågade mig idag
om jag
när jag onanerar
brukar tänka på killar
med stora kukar
som smeker mig
och frustande penetrerar mig
hårt
och
länge
framifrån
och bakifrån

Han frågade mig
om killarna var bra
fick mig att stöna
fick mig att komma
länge
och om jag
så där porrfilmsaktigt
vrålade ut min lust
i samma andetag som de
sprutade
på mina bröst

och om de fick komma
i mig
utan kondom

Han undrade
om jag brukade kyssa dem


lidelsefullt
om jag lät dem

smeka mig
fingra i mig och
på mig
och kalla mig

slampa

ibland då och då





...





Han kände sig nog lite hotad





så jag sa aldrig



att det var precis så det var




Övriga genrer av mädchen
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-07-12 17:04



Bookmark and Share


    narcoleptic
haha jag gillar fann denna skarpt
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

mädchen