Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att arbeta

 

En krabba

knæcks

rakt øver ryggen

Ben på ett band

skal på ett annat

klor på ett tredje

Sen kommer jag

och bryter lite till

ut med køtt

av med klor

Det ær lite grymt

men jag ler ændå

(før pengarnas skull) 

 




Övriga genrer av mädchen
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-09-02 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen