Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ett oskrivet blad

 

jag är ett oskrivet blad
naken inför dina ögon

klä mig med ord

 

klä mig

 

med mening







Fri vers av mädchen
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen