Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar på tu man hand kan vara knepigt ibland


men vem?


Jag önskar älska, älskas och önskas
Jag vill viljas, tåras när vi skiljas, saknas, hopslingervaknas, iminnefinnas (när du går)

bara käras, om jag får?




Övriga genrer av mädchen
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-07-03 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen